Post by sugquegaletco on Feb 24, 2022 2:52:35 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brutal Age: Horde Invasion ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brutal Age: Horde Invasion IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodē daudzus resursus ▞▞▞
▞▞▞ Brutal Age: Horde Invasion 2022 version ▞▞▞
Vienmēr atvienots un piespiedu kārtā aizvērt Lūdzu, izlabojiet to, paldies
Spēle ir iestatīta ķīniešu valdīšanai. Viņi maksā mazāk par to pašu spēļu pirkumiem. Spēlei ir arī sasniegumi, ko sauc par neveiksmīgo sēriju, iegūstot 5 zvaigžņu partnerus. Es neesmu saņēmis 5 zvaigžņu partnerus 800 mēģinājumu laikā (6 mēnešos), un bez tiem jūs nevarat būt konkurētspējīgs. Kāpēc cilvēkiem būtu jātērē nauda par spēli, kas viņiem rada neveiksmīgas sērijas?
Ir pārāk grūti atgriezties spēlē, jo visi jūsu karaspēki iet bojā
Pirmkārt un galvenokārt, es gribētu teikt, ka man ļoti patīk spēlēt šo spēli. Es domāju, ka tas, ka tiek pievienoti jauni notikumi un labāka darbība partneru sistēmā un spēlētāju kaujas laukā, ir vienkārši pārsteidzošs, un es viņiem sniegšu visu nepieciešamo. Problēma man ir valodas barjera starp angļu un ķīniešu valodu. Es nevaru izteikt, cik tas ir kaitinoši, ka es cenšos tik dziļi saprast, kas man un daudziem citiem tiek uzskatīts par nejēdzīgu. Lūdzu, izstrādātāji mēģiniet novērst šo problēmu. Paldies
Sākumā jautri, bet pārāk daudz spēka tiek dota spēlētājiem, kuriem burtiski ir jāiztērē 1000 $, un viņiem vienmēr paliek garlaicīgi pēc visa, kas viņiem ir, tāpēc viņi iebiedējas un izstumj citus spēlētājus mazās iegribās. Būtu labi, ja iebiedētie spēlētāji varētu atriebties, bet viņi vienkārši nevar to izdarīt spēka atšķirības dēļ. Aktīvi spēlēju šo spēli 2 gadus. Tas notiek katrā serverī.
Lieliska spēle, līdz jūs sasniedzat noteiktu līmeni un pēc tam kļūstat par PvP mērķi, nokļūstat stadijā, kad es katru dienu tiku iznīcināts un zaudēju vairāk, nekā es progresēju spēlē ... vēl viena freemium fail spēle, kas dod priekšroku spēlētājiem, kuri tērē naudu, un tiem, kas ir spēlējuši visilgāk bez iespējas izvairīties no PvP!
Absolūti mīlu šo spēli, spēlēju kopš 2018. gada, un esmu sajūsmā. Vēl viena piezīme: es nesen pazaudēju savu tālruni un man bija jāiegādājas vēl viens, un tas kāda iemesla dēļ netiks sinhronizēts ar lietotni Play spēles. Esmu jums nosūtījis e-pasta ziņojumu, taču neko neesmu dzirdējis. Es ļoti vēlētos atgriezties savā spēlē.
man patīk šī "karaļvalsts veidošanas" spēle ... man patīk, ka es iekļuvu gandrīz revolucionārā punktā, jo tā attīstās, es jau esmu kļuvis par mūsu klana vadītāju, jo es izlīdzinu līmeni ātrāk nekā jebkurš cits, bet tagad šķiet, ka nē. vēl viens spēlē manā klanā...
tas ir līdzīgs daudzām spēlēm, pārāk daudz notiek un nav pietiekami daudz vienkāršas izklaides. arī spēle atkal nav līdzīga reklāmām. Es domāju, ka multfilmu reklāmās ir jāsaka, nevis faktiskie spēles materiāli.
mīlu šo spēli. Es to spēlēju gandrīz gadu, un man tas šķiet tikpat interesants kā sākumā (parasti, kad es sāku jaunu spēli, es to izmetu pēc pāris mēnešiem). Esmu satikusi lieliskus cilvēkus no visas pasaules. Viennozīmīgi mana mīļākā spēle. Paldies, ka izveidojāt.
Šai spēlei nav jēgas pēc tam, kad esat spēlējis kādu laiku. Kontiem ar lieliem miljonu jaudas līmeņiem nevajadzētu uzbrukt iesācējiem vai cilvēkiem ar zemu enerģijas līmeni. Vai arī jums nevajadzētu iznīcināt savu armiju, kuru veidojat nedēļām vai mēnešiem. Tas vienkārši liek jums vēlēties atinstalēt spēli. Jūs nekur nevarat nokļūt. Tiklīdz jūs mēģināt ietaupīt, jūs nogalina cilvēki ar ārprātīgu spēku. Tādējādi spēlei ir nepieciešams līdzsvars atkarībā no jaudas līmeņa.
Sala - Wapenvuur Sportgames pez
Es ceru, ka spēlei vairāk ir iespējas turpināt spēlēt vairāk. Dažreiz es neko nevaru izdarīt un gaidu dusmu utt
Esmu ļoti neapmierināts, kā spēle attīstījās. Jūs saņemat pasākumus, kuros varat piedalīties, tikai maksājot. Daudz rasistisku ķīniešu, kas saņem lētākas cenas, un izstrādātājus, kuriem rūp tikai nauda. Katra jauna lieta, kas nāk, tas ir tikai vēl viens veids, kā tērēt naudu... Šīs spēles ir jāaizliedz. !! mantkārīgi cilvēki.
野蠻時代 策略 rfw
Es to neesmu spēlējis, pirms tam ir nepieciešams tik ilgs laiks, lai ielādētu
Brutal Age: Horde Invasion Strategie azvk
Super!
Lūdzu, padariet to ātrāku, labāku un bezsaistē
nevis kā redzams sludinājumā. spēle arī nepatīk.
Vai jums ir noslogots bankas konts un jums patīk bez piepūles likt citiem cilvēkiem justies nenozīmīgiem? Lieliski! Tad šī spēle ir priekš jums! Sākumā man patika šī spēle un uzreiz aizrāvos. Es spēlēju burtiski visas savas nomoda stundas (bez jokiem) divus mēnešus, lai noskatītos, kā cilvēki dažu dienu laikā man iet garām. Uz iespēju balstīta sistēma jūs pilnībā sagrauj. Par lielāko daļu pasākumu jums burtiski ir jāmaksā, taču mazajiem puišiem nav bezmaksas iespēju spēlēt. Šī spēle ātri mirs.
Tas patiešām ir lielisks laika slepkava, un tas nemēģina iegūt daudz naudas, lai spēlētu
Sveiki, es domāju, ka ir kļūda no "Forge a partner" puses, dažreiz tā nedarbojas, es iesaku šai pogai "Forge" izmantot lielākas pogas, es nezinu, kāpēc tā man nedarbojas, dažreiz man ir jāatver spēle vēlreiz. izveidot partneri
Spēle ir ļoti laba, taču tai ir nepieciešams pārāk daudz tīkla. Spēlēju 10 minūtes un tika izmantoti 100 Mb datu. Kā cilvēks var spēlēt, ja atņem tik daudz datu? Ja tā ir kļūme, lūdzu, izlabojiet to. Šis ir mans nopietnais lūgums.
Uzvarēt spēli ir jāmaksā. Jo vairāk jūs tērēsit, jo vairāk jūs kļūsit spēcīgāks. Es arī piedzīvoju kļūdas un kļūdas. Es nevaru noklikšķināt uz dažām ēkām un priekšmetiem, un klientu apkalpošanas dienests/atbalsts lēni izlabo vai palīdz man problēmas. Spēle ir jāuzlabo, tāpēc pagaidām piešķiršu 3 zvaigznes.
Jautra spēle.. pārsvarā par naudu, bet prasmes ir vajadzīgas
Būtu labāka spēle, ja spēlētāji, kuri ir par 4 līdz 5 LVL augstāki, varētu uzbrukt tikai kādam, kurš patiešām varētu cīnīties
Pagājušas knapi 5 minūtes, un man jau ir bijuši 3 uznirstošie logi ar lūgumu kaut ko nopirkt — es saprotu, ka ir jāpelna, bet tas ir vienkārši nepatīkami un plēsonīgi.
Laba spele iesaku
Naudas alkas un rasu šī spēle nepavisam nav jautra, nekādā veidā jūs varat gūt panākumus bez naudas iztērēšanas jūs varat saņemt T3 mēnesī viegli bez naudas pēc tam jūsu tērēšana gadu vai divus līdz gandrīz sasniedzot t4 un T5 ir neticami, tas ir joks. vēlos pievienot T6 (MONEY HUNRY) Un 90% notikumu ir saistīti ar izturību un ātruma palielināšanu, jums ir jāizveido jauns algoritms spēlētājiem, kuri netērē naudu, lai viņiem būtu iespēja, ka šī spēle ir viltota, joks un retums jo viss ir ārpus atkritumiem un skumji.
Pat ja jūs laiku pa laikam tērējat daudz naudas, tas vienmēr nodrošinās jums zemas zvaigznes partnerus. Ietaupiet savu naudu.
Nav slikta spēle. Nauda bija jāizmanto, lai lietas paveiktu.
Man patīk viss, kas saistīts ar spēli, taču, ja jūs neiegādājaties preces lietotnē, paiet diezgan ilgs laiks, lai izaugtu pietiekami liels, lai piedalītos karos. Šī spēle ir lieliska neatlaidīgam spēlētājam. Ja jums būs jābūt ļoti pacietīgam, esiet gatavs auklēties līdzi, līdz izaugsit pietiekami stiprs. Līdz šim es esmu spēlējis katru dienu apmēram divus gadus, un es gandrīz tuvojos punktam, kad mana izaugsme paātrināsies. Paies kāds laiks, pirms es kādreiz būšu spēks, ar kuru jārēķinās. Es neveicu pirkumus spēlē.
Tiek pastāvīgi atjaunināts tā, it kā tas būtu atjaunināts, pēc tam dažas dienas vēlāk pūšu citu, bet tā ir laba spēle. Manā serverī ir viena problēma, un ir viens klans, kurš vēlas pārņemt visus serverus un nedod citiem iespēju. pārtraukt spēlēt viņu dēļ.
Jūs nevarēsit pielīdzināt citiem spēlētājiem, ja neesat samaksājis naudu. Un arī piedzīvojumu portālā dažas cīņas rit nebeidzamās cīņās
Es, godīgi sakot, gandrīz apriebies. Lieliska spēle, līdz jūs iebiedēja un izspiež neprātīgi lielāki dalībnieki. Salīdzinājumā ar manu mazo 30 000 t2 karaspēku saņēmu nulli. Pirms pārslēgt serverus, lai cīnītos ar citiem, ja viņu pašu spēks, ir jābūt ierobežotam, cik augstu var atrasties dalībnieks. Nopietni, BA lietas, piemēram, šīs izraisa ppl atmest! #Serveris345
Sākums bija ļoti jautrs. Daļēji brīvie spēlētāji varēja augt, ja viņi to izsmalcina un vāca priekšmetus, līdz pienāk īpaši notikumi. 2020. gada beigās viņi pārtrauca primitīvo pasākumu, dvēseles notikumu, dragonkin n egg notikumu. Visi notikumi, kas bija ļoti nepieciešami, lai daļēji brīvi spēlētāji varētu izaugt, vairs netika aizstāti, izņemot maksas pasākumus. Tagad ir grūtāk augt bez šiem notikumiem, tāpēc jauniem spēlētājiem būs grūtāk, ja vien neiztērēsit banku. Šos notikumus nekad nevajadzēja noņemt.
lieliska spēle, bet uz naudu. daudz darāmā. lieliska spēle. grūti saņemt atbalstu, ja neesat ķīnietis.
Brutal Age: Horde Invasion Strategy zjz
kārtējais ēsmas slēdzis!!! Es ienīstu šīs spēles, kas reklamē spēles grafiku, kas izskatās jautri, taču, tiklīdz sākat, jums ir jāveido komplekss, mēs atnācām šeit, lai meklētu to, kas tika reklamēts.
labākā spēle, ko jebkad ir viegli uzbūvēt un nespēlēt, kā arī viegli iegūt karaspēka līmeni
Agrāk, ja jūs veicat uzdevumus, jūs kaut ko ieguvāt. Tagad varat iztērēt 50 dolārus par pasākumu un varbūt iegūt trīs zvaigžņu partneri. Katrs atjauninājums ir jauns izstrādātāju naudas paņemšana. Spēle ir krāpšana.
Šī spēle manai gaumei ir kļuvusi pārāk mantkārīga. Neuztraucieties spēlēt, ja vien nevēlaties iztērēt vismaz 20 000 USD, lai pat būtu konkurētspējīgs. Vēl jo vairāk tagad ar jaunajām funkcijām. Turies pa gabalu
jautra spēle. daudz kas saistīts ar lielu spēļu daudzveidību spēlē
draugi šai spēlei ir daudz pieteikšanās problēmu, tiklīdz jūs izrakstāties, ir ļoti grūti atgriezties pie saviem kontiem vecā spēle, spēle ir laba, bet es zaudēju 2 kontus, tāpēc grasos pārtraukt spēlēt, redziet, es nevaru atvērt savu galveno kontu tagad, kāda nozīme ir spēlēšanai. tāpēc es iesaku labāk pārtraukt šo spēli, līdz viņi to salabo, pretējā gadījumā tā ir naudas un laika izšķiešana