Post by sugquegaletco on Feb 24, 2022 2:58:52 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Head Ball 2 - Online Soccer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Head Ball 2 - Online Soccer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код необмежені гроші ▞▞▞
▞▞▞ Head Ball 2 - Online Soccer 2022 version ▞▞▞
Head Ball 2 - Online Soccer Urheilupelit two
Все добре, але коли я оновлюю, він НАВІТИ НЕ оновлюється. Зараз пробую і з повним підключенням. Це займає вічність
Багато реклами не реально грати через неї
Гра глючить страшно, особливо при грі з гравцями з інших країн ,часом просто викидає з гри без причини
Ця гра настільки погана, що навіть не віриться. Немає абсолютно ніякого контролю ні над чим, коли ви відстаєте, ви можете також здатися. Якби я хотів створити гру, щоб дратувати всіх, поки вони не захочуть кинути, то це було б це. Занадто багато екранів, які нічого не означають, окрім ігрових наповнювачів, а реклама надходить густо й швидко. Насправді завантажте це, тому що я отримав оголошення про схожу гру, яка набагато краща, тому це тепер видалено, і багато з нас перейшли до іншої гри
класна гра
Сама хуа і гра у мир є хай закривають її
Найкраща гра, але єдине, що іноді вона не дає мені увійти в гру і грати, але крім того, це найкраща гра
Непонятна механіка з костюмами, персонажами, які впливають на твою швидкість і лаги, коли мяч летить сквозь тебе. Не якісно, м'яко говорячи.
Сама думка гри класна,але саме ця гра фуфло,вікидає з сервера,не може знайти опонентів,після матчу може тупо залежати...розроби міняйте щось або прийдеться видалити.
Гра вилітає, зависає і бачить щоразу, коли я дивлюся на щось, екран стає чорним
Найбільш дратівлива гра, надто багато реклами, що ви сказали. Я знаю, що мені не потрібні ваші пояснення і 🖕 ваша гра 2 до того, як я пограю в цю гру, хороша одна зараз найбільш роздратована гра, яку я коли-небудь бачив.
Постійно глючить
Head Ball 2 - Fútbol en Línea Deportes zcm
Я граю в цю гру майже два роки. Я купую покупки в іграх. Спочатку ціна підскочила з 9,99$ до 11,99$ за те саме. Тепер раптом через два роки я почала отримувати рекламу. Якщо так буде продовжуватися, я просто видалю. Крім того, коли я коли-небудь стикаюся з проблемами і намагаюся зв’язатися з розробником, все, що я отримую, — це електронний лист про те, що ми отримали ваш запит на підтримку, а потім через п’ять днів досі нічого не відповім, але я отримую електронний лист із проханням заповнити опитування. SMH
Причина, яку я ставлю цій грі 5 зірок, полягає в тому, що там зовсім небагато реклами. І це так весело;}
2 зірки за досвід....більше збоїв у грі.. *Якщо опонент втрачає з’єднання з Інтернетом, збій у всій грі. * Функція натискання клавіші іноді дивна.. коли я натискаю клавішу вперед/назад, гравець раптово підскакує, а коли натискаю верхню клавішу удару деякий час, він не реагує.
Ви єбанути розробники... Нет в противника глючить а я програю. .дебі для нормальної гру'що це за підбірку суперників на 10сил і більше,,,,коли ви вже наїстеся поробілі все платне ужас
Реклама реклама реклама реклама реклама реклама багато реклами в грі. Хороша реклама в грі є дуже поганою частиною гри
Я люблю цю гру. Це не найкращий, який я грав, але легендарні персонажі виглядають дуже круто, а я залежний!! Але є одна проблема, є шлях до багатьох оголошень. Коли ви досягнете приблизно 8 рівня, після кожного матчу, який ви граєте, з’являється реклама. Якщо ви можете це виправити, я поставлю п’ять зірок! І це дратує, що ви не можете змінити назви команд. Виправте це так само, як це також мене дратує!
Клуто
Head Ball 2 - Online Soccer Sporta spēles hsk
Гарна гра, але підбір матчів жахливий!! Єдиний спосіб досягти успіху - це купити, заплативши, щоб виграти! Крім того, сервер завжди не працює, і ви пропускаєте бонуси, які ви граєте.....
Люблю гру. Але ці навички більше схожі на шахрайство, ніж на справжню майстерність. Деякі гравці нудні в цій грі без цих навичок шахрайства.
Жалко і сумно, ця гра могла бути справді чудовою, але дизайнерська жадібність монетизувати, знижуючи досвід на кілька позицій. Дивлячись на огляди, здається, що багато людей, як я, діляться досвідом погіршення досвіду. Розробники із зеленими очима не зможуть побачити загальну картину.
Я ставлю 3 зірки, тому що обліковий запис Google Play дуже важко скинути
Тож у мене була ця гра раніше, і це було весело. Але я отримав новий телефон, і я багато разів намагався встановити цю гру, але вона не працює, тому виправте це!
гра норм но занадто багато багов і Пачиму кагда в карьери кагда у мене 7000 людей а пратимника 110 000 людей і у мене 40 сила а у пратимника 126 сила как ето понимать?!
Хороша гра, але спосіб багато реклами витрачати більше часу на те, щоб дивитися рекламу, ніж насправді грати в гру, коли потрібно дивитися рекламу, щоб отримати винагороди, а потім рекламу після кожного матчу, реклама справді руйнує враження, і так, я знаю, що вона допомагає отримувати дохід але є шлях до настирливого
Кількість супротивників, проти яких я грав за допомогою обладнання та персонажів PTP, смішна. Це майже неможливо без суперздібностей, за якими вам доведеться дивитися десятки додатків. На додачу до всього. Я повертався після поразки з рахунком 4-1 у перерві з дуже завзятим гравцем, м’яч явно вийшов за лінію, але гра закінчилася, і я не врахував гол, від якого я програв 4-3.З цією грою все в порядку, вона потребує лише тонкого налаштування й менше зосереджується на тому, щоб люди купували їхнє спорядження
Гра непогана, тільки реклама, реклама, реклама, я виграю 7-3 тут у суперника вилетів не я чекаю 15 секунд, викидає з сервака і у мене -2 очка і - 112 фанатів, це блять як? Постійний баланс балансу 24 рівня у мего героя мені дає регулярно по 52, був гравцем із 76, він піздєц повний, постійні фрізи, ефективно підключає, хоча з'єднання на 4G маю, Гра цікава думка про гарну, але через описану не тільки проблему краще зіграти в СуперМаріо на Денді. Нижче середнього. Дякую.
Дуже подобається ігровий процес. Я помітив, що грав у ботів замість справжніх гравців. Фактично покинув гру на вечерю, і коли я відкрив її знову через 40 хвилин, мій матч все ще тривав. Коли я зустрічаюся з реальними гравцями, у мене постійно високий пінг на Wi-Fi, що перетворює гру на поганий досвід.
Ось що зазначив я їх, що за бред, але будуть такі матчі, які заходять гравців і бац пінг під 130-200, але все боі норм пінг 50 ....
Проблема з'єднання з ігровим інструментом, який має повільно вдарити по м'ячу спереду, але продовжується заднє з'єднання - це проблема цієї гри
Виправте пінг
Як можна конкурувати з тим, хто купив 10 суперздібностей? Як можна конкурувати з тим, хто купив гіпер-супер-пупер персонажа? Неправда, гру потрібно зробити так, щоб вона змагалася з персонажами з вашими тими ж здібностями... Schillz повинен мати значення.
Merge Tanks: Idle Tank Merger Kasual ucng
Ця гра має серйозну проблему. Щоразу, коли я відкриваю програму, перші один або два збіги не запускаються.Проблема в тому, що вони віднімають квитки та бали здоров’я, на збір яких потрібно десять років.
Цікава гра, але реклама після кожного матчу і лайно в мережі. Ви чекаєте, поки суперник з'єднається і втратить м'ячі. Гра не зупиняється, коли це 257 мс пінг для суперника, але ви не можете грати, ви пробігаєте м'ячі.
Head Ball 2 - Online Soccer Sporta spēles zry
Сама крута гра в яку я грав!!
Чудова гра. Чудова графіка та конкурентний ігровий процес.
Весела та чудова гра, але реклама нестерпна
Ця гра настільки погана, що ви буквально отримуєте приблизно 20 хвилин гри, перш ніж вона кине вас і скаже, що сервер втратив. Чесно кажучи, не завантажуйте його, це марна трата часу